Siirry sisältöön
SOITA
029 1700 356

Taksiliikenne Mikkola

Ohessa hinnastomme nähtäväksesi, samat hinnat ovat aina autoissamme esillä. Muistathan, että ennakkotilauksissa ja sopimuskuljetuksissa keskustelemme enemmän kuin mielellämme kiinteän hinnan kanssasi.

Siirry ennakkotilauslomakkeeseen »

1 – 4 Henkilöauto

Lähtömaksu (arkisin klo 06-20
sekä lauantaisin ja aattoina klo 06-16):
9,00 €
Lähtömaksu (muina aikoina): 9,00 €
Kilometritaksa: 2,20 €/km

1 – 8 Tilataksi

Lähtömaksu (arkisin klo 06-20
sekä lauantaisin ja aattoina klo 06-16):
9,00 €
Lähtömaksu (muina aikoina): 9,00 €
Kilometritaksa: 2,80 €/km

Palvelumaksut

Avustamislisä 14,10€
Odotusmaksu 66,00€
Ennakkotilauslisä 30 min ennen kyydin alkamista 10€

Kaikki hinnat sisältävät 10 % ALV:n.

Kirjelähetykset – ja tavarakuljetukset:

Takseillamme ajettavat pienet lähetykset
taksihinnastomme mukaisesti:
Lähtömaksu 9,00 € + kilometritaksa 2,20 €/km

Pakettiautokuljetukset

Reittikuljetukset, joissa useampi
jättöosoite tai säännöllinen reitti
alk. 45 €/h
Yksittäiset tavaralähetykset alk. 2,20 €/km

Kaikki hinnat sisältävät 24 % ALV:n.

SOITA
029 1700 356

Taksi, tilataksi, lentokenttäkuljetus, paarikuljetus, pyörätuolikuljetus, tilausajo tai sopimuskuljetus – me hoidamme kaikki

Voit tilata meiltä taksin, varata ennakkokuljetukset tai neuvotella kanssamme sopimushinnat yrityskuljetuksiin. Henkilökuljetusten lisäksi toimitamme myös pienet tavaralähetykset.

Palvelemme sinua kokemuksella, ammattitaidolla ja laadukkaalla kalustolla. Tila-automme muuntautuvat luontevasti paarikuljetuksiin sekä takaisin tila-autoiksi, ilman että kummankaan asiakasryhmän matkustusmukavuudesta tingitään.

TILAA TAKSI // 029 1700 356 »

KATSO HINNASTOMME »

LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ »

Taksipalvelu jossa kuljettajat luovat laadun

Vaikka autot vaihtuvat ja muuntautuvat moneen, kuljettajamme ovat ja pysyvät toimintamme tärkeimpänä perustana. Ammattitaito, aito asiakaspalvelu ja ihmisten kohtaaminen ovat meille luontaista. Taksipalvelumme kuljettajat näkyvät ja ovat läsnä asiakkaidemme arjessa.

Meillä tilauksesi vastaanottaa ihminen, joka huolehtii sen alusta loppuun asti. Uskomme vahvasti henkilökohtaiseen palveluun!

Ennakkotilauslomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

PTS Finland Oy

PTS Finland Oy on yhtiö, joka palvelee asiakkaita kuljetuspalveluissa valtakunnallisesti. Kumppaniverkoston kuljetustoimijoita yhdistää yhteinen sitoutuminen asiakkaan palvelun laadukkuuden elementteihin. Heidän palvelunsa kokoaa yhden osoitteen taakse valtakunnallisesti paikalliset toimijat.

PTS Finland Oy on lisäksi aktiivisesti mukana kehittämässä erityisesti haja-asutusalueiden kuljetuspalveluita ja tukemassa toimijoita erilaisin työkaluin. Heille on tärkeää turvata paikallisten palveluiden tulevaisuus, jokaiselle asiakkaalle.

Kuuluminen PTS Finland Oy:n kumppaniverkostoon on meille tärkeä väylä olla mukana alamme kehityksestä. Se on meille myös yksi tapa palvella asiakkaitamme, kun oma kalustomme ei riitä tai tarve asiakkaallamme on toisella paikkakunnalla, sama laatu ja lupaus voidaan taata.

Puhelinsoitolla tavoitat Suomen.

Ota yhteyttä ja me lupaamme piirtää tien sinulle, puhelimitse 029 1700 356.