Siirry sisältöön

Akaan Maastopyöräsafari

Tykypäivä, polttarit tai muu iloinen elämyshetki?

Räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi soveltuvan maastopyöräsafarin aina ammattitaitoisesti. Kerro meille toiveesi, kokoamme tasokkaan elämyspaketin esimerkiksi tykypäivän, kokouksen tai polttareiden ohjelmaksi.

Kaikki safarimme ohjaa koulutettu ja kokenut elämysopas. Voit siis turvallisin mielin astua mukaan seikkailuun!

E-bike safaries

We provide guided bicycle safaris along the gnarly trails all year round. The route is planned according to the groups’ or individuals’ skills – from beginner to pro

You can rent a bike to join our guided tour or for independently cruising around the cross-country. Bike rentals include help in choosing and setting up the bike. Contact us and ask more about our Safari offers, lets plan the most amazing day riding an Electro fatbike along the trails in Finnish nature.

Retki oppaan kanssa 2-3h

Sähkömaastopyöräsafari oppaan johdolla, sisältäen makkaran paiston ja kahvit nuotiolla

Retkipäivä oppaan kanssa + sauna n. 6h

Sähkömaastopyöräsafari oppaan johdolla, sisältäen makkaran paiston ja kahvit nuotiolla sekä saunan ja iltapalan saunatiloissa.

Pyörän vuokraus Pirkanmaalla
(kuljetus erillisestä maksusta)

30 € / 2 tuntia, lisätunnit 10 € alkavalta tunnilta
70 € / päivä (12 t)

Viikonloppu pe–su

1 pyörä 140 €
2 pyörää 120 € kpl
3 tai enemmän pyöriä 100 € kpl

Maastopyöräsafarit

Muut elämyspalvelut 38€ + alv
3 tunnin ohjattu safari sis. makkaranpaiston laavulla 45 € / hlö
3 tunnin ohjattu safari sis. makkaranpaiston laavulla ja saunapaketin (sis. ruuan saunatiloissa ) 119 € / hlö

Safari-saunapaketti 10 hengelle

Tarjous 1190 € sis. 3 tunnin ohjatun safarin, makkaranpaiston laavulla, saunan ja ruokailun saunatiloissa
Savusaunalisä 300 € / safari

Meillä voit maksaa Smartum Pay:llä ja Smartum seteleillä

Maastopyöräsafarit yön yli

Mahdollisuus majoittua luonnossa Tentsile-teltoissa tai mökkimajoituksessa. Meillä on mahdollisuus liikkua pyörien kanssa myös Pirkanmaan rajojen yli – pyydä tarjous!

Muut elämyspalvelut  38 € / tunti + alv.

Yhteistyökumppanimme ovat Liikuntakeskus Fitbox Toijalassa, Hotelli Waltikka Valkeakoskella. Saunamahdollisuus myös Lempäälässä.

Meillä voit maksaa pankkikortilla ja MobilePaylla, yrityksille myös laskutus.

Vuokraaja on velvollinen huolehtimaan pyörästä ja noudattamaan ajaessaan erityistä huolellisuutta ja varovaisuutta. Vuokraaja sitoutuu myös käyttämään välinettä vain sille tarkoitetulla tavalla.
Polkupyörää ei saa luovuttaa toiselle eikä toisen kuljetettavaksi. Vuokraaja vastaa pyörästä ja mahdollisista lisävarusteista niiden täydestä arvosta, kunnes pyörä on palautettu. Vuokraaja on velvollinen korvaamaan pyörälle ja sen varusteille sattuneet vahingot sekä pyörästä kadonneet osat ja lisävarusteet. Vuokraaja sitoutuu noudattamaan Suomessa voimassa olevia liikennesääntöjä. Polkupyörä on palautettava sovittuun paikkaan sovitun vuokra-ajan päättyessä. Pyörän vieminen Suomen rajojen ulkopuolelle on ehdottomasti kielletty.

Pyöränvuokraaja on itse vastuussa aiheuttamistaan vahingoista. Vuokraaja osallistuu toimintaan omalla vastuullaan ja tarkistaa omat vapaa-ajan tapaturmavakuutukset (yleensä maastopyöräily kuuluu normaalin tapaturmavakuutuksen piiriin). Polkupyörän vuokraukseen sisältyy asiantunteva apu, opastamme maastopyörän käyttöönotossa. Tarvittaessa toimitamme pyörän/pyörät sovittuun kohteeseen.

Varaus- ja peruutusehdot

Akaan maastopyöräsafarit on tämän elämyksen palveluntuottaja. Alla esitetyt ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi ja velvoittaviksi, kun asiakas on suorittanut sopimusehdoissa mainitun maksun. Ehdot ovat voimassa toistaiseksi, oikeudet muutoksiin pidätetään. Varauksen tekijän on oltava 18 vuotta täyttänyt.

Varaukset ja vahvistukset:

Varaus voidaan tehdä suullisesti tai kirjallisesti sähköpostin kautta. Varauksen maksu suoritetaan varauksen yhteydessä toimitettavalla laskulla tai paikan päällä käteisellä tai kortilla. Varaus vahvistetaan maksun yhteydessä tai erikseen ilmoitettuna ajankohtana (ohjelmat, jotka vahvistetaan vasta tiedustelun jälkeen).

Palvelut ja hinnat:

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Akaan maastopyöräsafarit pidättää oikeuden tarvittaessa muuttaa ohjelmien kulkua, kestoa tai reittiä, mikäli siihen on tarvetta esim. mahdollisen vaaratilanteen tai sääolosuhteiden vuoksi. Akaan maastopyöräsafareille tulee ilmoittaa etukäteen asiakkaiden terveydentilaan liittyvistä riskitekijöistä. Akaan maastopyöräsafarit voi peruuttaa tai keskeyttää ohjelmapalvelun, jos asiakas toiminnallaan aiheuttaa turvallisuusriskin itselleen tai muille tai jos hänen terveydentilansa arvioidaan muodostavan riskin ohjelmapalvelun toteuttamiselle.

Akaan maastopyöräsafareita ei voida pitää vastuullisena Force Majeure-tapauksissa, joita ovat esimerkiksi luonnon olosuhteet ja lakot, ja Akaan maastopyöräsafareiden vastuu rajoittuu ainoastaan ohjelmapalvelusta maksetun ennakkomaksun palautukseen, ja korvausvelvollisuutta muihin matkaan liittyviin kuluihin, esimerkiksi lentoihin, kuljetuksiin ja majoituksiin, ei ole.

Maksut luottokortilla:

Käytössämme on Izettle-maksupääte yhteistyössä luottolaitosten kanssa. Asiakkaan luottokorttitietoja ei välitetä tai tallenneta.

Peruutukset:

Varaus tulee perua sähköpostitse ampsafarit@gmail.com

  • Varauksen peruutus on veloitukseton 7 vuorokautta ennen ohjelman alkua.
  • Jos peruutus tehdään alle 7 vuorokautta, mutta yli 3 vuorokautta ennen ohjelman alkamisajankohtaa, veloitamme 50% varauksen arvosta.
  • Jos peruutus tehdään alle 3 vuorokautta ennen ohjelman alkamisajankohtaa, veloitamme 100% varauksen arvosta.

Yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.